Restaurant Veldzijde

img4

Restaurant Veldzijde is voor iedereen toegankelijk en het gehele jaar geopend vanaf 08.00 uur (in het winterseizoen 09.00 uur). Van een kopje koffie tot een diner van het seizoen; de gezellige sfeer en het prachtige uitzicht vanaf het terras op enkele holes van de golfbaan dragen bij aan het genieten van dit bijzondere restaurant. Heerlijk lunchen op het terras en uitkijken op de holes 1, 9, 10, 11 en 18 met de grote vijver als laatste hindernis voor de spelers. Gegarandeerd één van de mooiste plekjes in de polder!

In ons sfeervolle restaurant bent u het gehele jaar welkom met groepen tot 250 personen. Ook kunt u gebruik maken van onze sfeervolle serre, waar u terecht kunt met groepen tot 60 personen. Op onze ruime afsluitbare parkeerplaats kunnen uw gasten hun auto’s parkeren. En voor de oudere bezoekers hebben we de oprijlaan beschikbaar zodat ze bij het restaurant kunnen worden gebracht. Wij beschikken over diverse arrangementen en mogelijkheden voor feesten, partijen en overige gelegenheden en verheugen ons op uw komst. Het golfpark ligt centraal in de Ronde Venen en is zeer goed bereikbaar vanuit onder andere Mijdrecht, Vinkeveen, Uithoorn, Nieuwkoop en  Woerden. Voor de meeste gasten is het binnen 30 minuten rijden vanaf Amsterdam, Hoofddorp, Aalsmeer, Breukelen, Maarssen, Utrecht, Vleuten, de Meern en bijvoorbeeld Gouda.

Restaurant Veldzijde verzorgt tevens de complete catering voor bruiloften, partijen, personeelsfeesten en jubilea en vele andere gelegenheden bij u thuis of op locatie. U kunt bij ons terecht voor verschillende exclusieve hapjes tot een uitgebreid buffet. Neem contact met ons op de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

MenuKaart | Wijnkaart